Jeg har opgraderet til Premium, og jeg ønsker ikke at acceptere de nye brugsvilkår eller give mit samtykke til overførslen af mine personoplysninger til USA. Kan jeg få eventulle forudbetalte beløb for mit Premium-medlemskab refunderet?

Følg

Kommentarer

0 kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.