Bu makale, MyFitnessPal Premium ile reklamsız deneyimin neleri içerdiğini açıklamaktadır. Premium üyeliğin hangi reklamları kaldırdığını, hangi içeriklerin kaldığını ve yükseltme yaptıktan sonra reklamlar hala görünüyorsa ne yapmanız gerektiğini gösterir.
MyFitnessPal'ın özü ücretsizdir ve reklamlar sayesinde masrafları karşılandığı için de böyle kalmaktadır. Bu, dürüst ticarettir. Eğer öğle yemeğinizi köşede bir reklam afişi olmadan kaydetmeyi tercih ederseniz, reklamsız deneyim tüm Premium aboneliklerle birlikte sunulmaktadır. İşte bunun tam olarak neleri kapsadığı.
Premium abonelikle nelerden kurtulursunuz?
Premium üyeliğiyle reklamlar kaldırıldı. |
Uygulamalardaki ve web sitesindeki banner reklamlar |
Web sitesinde ve iOS ve Android uygulamalarında sponsorlu gönderimler |
Forum ve Gruplar dahil olmak üzere Topluluk alanlarındaki reklamlar |
iOS ve Android uygulamalarının blog bölümündeki reklamlar |
Lütfen MyFitnessPal blog yazılarının son sürümlerine ait bağlantıların üçüncü taraf reklamcılığı örneği olmadığını unutmayın. MyFitnessPal tarafından oluşturulan blog içeriğine olan bağlantılar, Premium "Reklamsız" özelliği kapsamında kaldırılmaz.
Teknik sınırlamalar nedeniyle, Premium kullanıcılar web üzerinden blogu ziyaret ettiklerinde belirli koşullar altında 7 güne kadar blog reklam görebilirler.
Yükseltme işleminden sonra hala reklam görüyorsanız
Premium aboneliğiniz aktif hale gelir gelmez reklamlar kaybolmalıdır. Henüz yapmadıysanız, iOS, Android veya web sitesi üzerinden şu adımları deneyin.
- Premium satın alırken kullandığınız e-posta adresiyle giriş yapın. Reklamlar yalnızca aboneliği olan hesap için kaybolur.
- MyFitnessPal uygulamasını tamamen kapatın, ardından tekrar açın. Web sitesinde oturumu kapatın ve tekrar giriş yapın.
- Aboneliğinizin aktif olduğundan emin olun. Premium aboneliğinizin neleri içerdiğine bakın.
- blog web sürümünde reklamlar yedi gün sonra hala görünüyorsa, Premium destek ekibimizle iletişime geçin.
Sıkça sorulan sorular
Premium aboneliğim sona ererse reklamlar geri gelir mi?
Evet. Ad-Ücretsiz deneyimi, aboneliğiniz aktif olduğu sürece devam eder. Reklamlar sona erdiğinde, reklamlar geri döner ve günlük, hedef ve geçmişiniz de dahil olmak üzere hesabınızın geri kalanı aynen kalır.
Gizliliğinizi korumak için giriş yapmam gerekiyor mu?
Evet. Premium aboneliğiniz telefonunuza veya tarayıcınıza değil, hesabınıza bağlıdır. Oturumunuz kapalıysa veya farklı bir hesaba giriş yaptıysanız, reklamlar göreceksiniz.
Reklamsız deneyim tüm cihazlarımda çalışıyor mu?
Evet. Telefonunuzda, tabletinizde ve web sitesinde aynı e-posta adresiyle giriş yapın ve reklamsız deneyiminiz tüm bu platformlarda sizinle birlikte devam etsin.
Premium+ reklamsız deneyimi içeriyor mu?
Evet. Premium+, Premium'un tüm özelliklerini ve daha fazlasını içerir. Ücretsiz, Premium ve Premium+ sürümlerini karşılaştırın.