Denne artikkelen forklarer hva den reklamefrie opplevelsen med MyFitnessPal Premium inkluderer. Den viser deg hvilke annonser Premium fjerner, hvilket innhold som blir værende og hva du skal gjøre hvis annonser fortsatt vises etter at du har oppgradert.
Kjernen i MyFitnessPal er gratis, og det forblir slik fordi annonser er med på å betale for det. Det er den ærlige handelen. Hvis du heller vil spise lunsj uten et banner i hjørnet, følger den reklamefrie opplevelsen med alle Premium-abonnementer. Her er nøyaktig hva det dekker.
Hva som fjernes med et Premium-abonnement
Annonser fjernet med Premium |
Bannerannonser i appen og på nettsiden |
Sponsede innlegg på nettsiden og i iOS- og Android-appene |
Annonser i fellesskapsområdene, inkludert forum og grupper |
Annonser i bloggseksjonen i iOS- og Android-appene |
Vær oppmerksom på at lenker til nylige MyFitnessPal-blogginnlegg ikke er eksempler på tredjepartsannonsering. Lenker til blogginnhold laget av MyFitnessPal fjernes ikke som en del av «Annonsefri»-funksjonen i Premium.
På grunn av tekniske begrensninger kan Premium-brukere som besøker bloggen på nettet se annonser i bloggen i opptil 7 dager under visse omstendigheter.
Hvis du fortsatt ser annonser etter oppgradering
Annonser bør forsvinne så snart Premium-abonnementet ditt er aktivt. Hvis ikke, kan du prøve disse trinnene på iOS, Android eller nettstedet.
- Logg inn med samme e-postadresse som du brukte da du kjøpte Premium. Annonser forsvinner bare for kontoen som har abonnementet.
- Lukk MyFitnessPal-appen helt, og åpne den deretter på nytt. Logg ut på nettsiden og logg inn igjen.
- Sjekk at abonnementet ditt er aktivt. Se hva Premium-abonnementet ditt inkluderer.
- Hvis annonser på nettversjonen av bloggen fortsatt vises etter sju dager, kan du kontakte Premium-støtteteamet vårt.
Ofte stilte spørsmål
Vil reklamene komme tilbake hvis Premium-abonnementet mitt avsluttes?
Ja. Den reklamefrie opplevelsen varer så lenge abonnementet ditt er aktivt. Når den er over, kommer annonsene tilbake, og resten av kontoen din forblir nøyaktig slik den var, inkludert dagboken din, målene dine og historikken din.
Må jeg være pålogget for å forbli annonsefri?
Ja. Premium-abonnementet ditt er knyttet til kontoen din, ikke til telefonen eller nettleseren din. Hvis du er logget ut, eller logget inn på en annen konto, vil du se annonser.
Fungerer den reklamefrie opplevelsen på alle enhetene mine?
Ja. Logg inn med samme e-postadresse på telefonen, nettbrettet og nettstedet, så følger den annonsefrie opplevelsen deg på alle sidene.
Inkluderer Premium+ den reklamefrie opplevelsen?
Ja. Premium+ inkluderer alt i Premium, pluss mer. Sammenlign Gratis, Premium og Premium+.